• част от Logo grey
  • Alumin grey
  • Viva plast grey

Производство

Large image 15

Фирма ВИАС  е оборудвана с осем екструзионни линии от ново поколение. За първи път в България се използват най-модерните матрици със специално покритие - така наречените “POWER TOOLS”. 

Профилът VIVA Plast, произвеждан от фирма “ВИАС” ЕООД е разработен, конструиран и изпитан с помощта на инженери от немския институт в Розенхайм. 

Системата отговаря на изискванията на EN12608, разработена от Европейския комитет за нормиране на ПВХ системи за врати и прозорци. Оборудването, с което се произвежда профилът VIVAPLAST, е на водещите в тази област фирми GREINER EXTRUSION и Krauss Maffei. Процесът е напълно автоматизиран, качеството е гарантирано от качествения контрол, който се извършва от специално разработен софтуер GETU в Института на фирма GREINER EXTRUSION.

Функционалността на екструдираните профили е до голяма степен в зависимост от използвaните суровини и тяхното съотношение. В тясно сътрудничество със специалистите от австрийската фирма CHMESON Polymer Chemie е разработена оптималната формула за производството на профилните системи VIVAPLAST, така че те да отговарят на високите изисквания за качество и функционалност, като UV-устойчивост, перфектен цвят, твърдост и др. На база нашия опит и благодарение на компетентността на нашите австрийски консултанти ние постоянно подобряваме производствената си технология. Simulations and calculation.

Качеството на профила се измерва и контролира от системен апарат на фирма Ascona, който не допуска производството на профил извън зададените параметри. Чрез този метод на контрол се предотвратява пускането в продажба на профил, който е деформиран, извънгабаритен или с неравна повърхност.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам
Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика на поверителност.