• част от Logo grey
  • Alumin grey
  • Viva plast grey

Krauss Maffei

Original original screen shot 2017 11 30 at 9.33.34 pm

В цял свят Krauss-Maffei предпочитан партьор в обработката на пластмаси. Машините на Krauss-Maffei влизат в употреба навсякъде, където пластмасата се превръща в готово изделие. Нашето ноу-хау покрива всички аспекти – от продуктната концепция до специфичните системни решения. Krauss-Maffei е единствената компания на този пазар с опит в три основни машинни технологии за обработка на пластмаси: леене под налягане, реактивна технология и пресоване. Ние интегрираме трите технологии за да създадем единнност в процесите и технологиите за обработка на пластмаси.

Като международна компания, Krauss-Maffei присъства на всички значими световни пазари, както и в основните промишлености свързани с изработката на пластмасови изделия. Нашата търговска и сервизна мрежа в момента обединява 20 подразделения и 40 агенции. В Krauss-Maffei работят около 2400 души в цял свят.

Krauss-Maffei работи в условията на постоянно разрастващ се пазар. Отличните качества на на пластмасите са довели до огромното търсене на много различни видове пластмасови продукти. С висококачественото си оборудване и системи, фирмата Krauss-Maffei е извоювала заслужено висока позиция в областта си, и ще продължи безотказно да отговаря на нуждите на този постоянно разрастващ се пазар.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам
Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика на поверителност.